Podstawy żywienia człowieka, kierunek: Dietetyka, I rok I stopień

Wykłady odbywają się online (asynchronicznie)

Seminaria Gr. I

Data

Godzina

Wykładowca

Sala

06.10.21

14:15-15:45

JH

Biblioteka

13.10.21

14:15-15:45

JH

Biblioteka

20.10.21

14:15-15:45

JH

Biblioteka

27.10.21

14:15-15:45

JH

Biblioteka

03.11.21

14:15-15:45

JH

Biblioteka

10.11.21

14:15-15:45

JH

Biblioteka

17.11.21

14:15-15:45

JH

Biblioteka

24.11.21

14:15-15:45

JH

Biblioteka

 

Seminaria Gr. II

Data

Godzina

Wykładowca

Sala

06.10.21

16:00-17:30

JH

Biblioteka

13.10.21

16:00-17:30

JH

Biblioteka

20.10.21

16:00-17:30

JH

Biblioteka

27.10.21

16:00-17:30

JH

Biblioteka

03.11.21

16:00-17:30

JH

Biblioteka

10.11.21

16:00-17:30

JH

Biblioteka

17.11.21

16:00-17:30

JH

Biblioteka

24.11.21

16:00-17:30

JH

Biblioteka

 

Ćwiczenia Gr. I 

Data

Godzina

Wykładowca

Sala

05.10.21

10:00-11:30

ASL

Biblioteka

12.10.21

10:00-11:30

PG

Biblioteka

19.10.21

10:00-11:30

PG

Biblioteka

26.10.21

10:00-11:30

PG

Biblioteka

09.11.21

10:00-11:30

JH

Biblioteka

 

Ćwiczenia Gr. II 

Data

Godzina

Wykładowca

Sala

04.10.21

8:00-9:30

ASL

Biblioteka

11.10.21

8:00-9:30

PG

Biblioteka

18.10.21

8:00-9:30

PG

Biblioteka

25.10.21

8:00-9:30

PG

Biblioteka

08.11.21

8:00-9:30

JH

Biblioteka

 

Ćwiczenia Gr. III

Data

Godzina

Wykładowca

Sala

05.10.21

8:00-9:30

ASL

Biblioteka

12.10.21

8:00-9:30

PG

Biblioteka

19.10.21

8:00-9:30

PG

Biblioteka

26.10.21

8:00-9:30

PG

Biblioteka

09.11.21

8:00-9:30

JH

Biblioteka

 

Wielkość fontu
Kontrast