Podstawy żywienia człowieka, kierunek: Dietetyka, I rok I stopień

Seminaria Gr. I 

DATA

GODZINA

PROWADZĄCY

SALA

25.02.2022

15:00-16:30

dr Jadwiga Helbin

Biblioteka

04.03.2022

13:45-15:15

dr Jadwiga Helbin

11.03.2022

15:00-16:30

dr A. Skop-Lewandowska

18.03.2022

15:00-16:30

mgr M. Maraj

 

Seminaria Gr. II 

DATA

GODZINA

PROWADZĄCY

SALA

25.02.2022

16:30-17:00

dr Jadwiga Helbin

Biblioteka

04.03.2022

15:15-16:45

dr Jadwiga Helbin

11.03.2022

16:30-17:00

dr A. Skop-Lewandowska

18.03.2022

16:30-17:00

mgr M. Maraj

 

Ćwiczenia Gr. I 

DATA

GODZINA

PROWADZĄCY

SALA

25.03.2022

15:00-18:00

 

dr Jadwiga Helbin

 

Zespół
Szkół Gastronomicznych nr 1 im. mjr Henryka Sucharskiego,

 os. Złotej Jesieni 16

14.04.2022

14:15-17:15

 

dr Jadwiga Helbin

 

28.04.2022

14:15-17:15

 

dr A. Skop-Lewandowska

 

 

Ćwiczenia Gr. II 

DATA

GODZINA

PROWADZĄCY

SALA

10.03.2022

14:15-17:15

 

dr Jadwiga Helbin

 

Zespół
Szkół Gastronomicznych nr 1 im. mjr Henryka Sucharskiego,

 os. Złotej Jesieni 16

21.04.2022

14:15-17:15

 

dr Jadwiga Helbin

 

19.05.2022

16:00-19:00

 

dr A. Skop-Lewandowska

 

 

Ćwiczenia Gr. III

DATA

GODZINA

PROWADZĄCY

SALA

24.03.2022

14:15-17:15

 

dr Jadwiga Helbin

 

Zespół
Szkół Gastronomicznych nr 1 im. mjr Henryka Sucharskiego,

 os. Złotej Jesieni 16

11.05.2022

16:45-19:45

 

dr Jadwiga Helbin

 

12.05.2022

16:00-19:00

 

dr A. Skop-Lewandowska

 

 

Wielkość fontu
Kontrast