Strona główna > Technologia żywności i potraw
Wykłady odbywają się online (asynchronicznie)
Seminaria Gr. I
Data |
Godzina |
Wykładowca |
Sala |
20.10.21 |
15:15-16:45 |
ASL |
8 |
27.10.21 |
15:15-16:45 |
ASL |
8 |
03.11.21 |
15:15-16:45 |
ASL |
8 |
10.11.21 |
14:15-15:45 |
ASL |
8 |
17.11.21 |
15:15-16:45 |
ASL |
8 |
24.11.21 |
15:15-16:45 |
PT |
8 |
01.12.21 |
15:15-16:45 |
ASL |
8 |
08.12.21 |
15:15-16:45 |
AP |
Biblioteka |
15.12.21 |
15:15-16:45 |
AP |
Biblioteka |
22.12.21 |
13:45-15:15 |
AP |
Biblioteka |
Seminaria Gr. II
Data |
Godzina |
Wykładowca |
Sala |
20.10.21 |
17:00-18:30 |
ASL |
8 |
27.10.21 |
17:00-18:30 |
ASL |
8 |
03.11.21 |
17:00-18:30 |
ASL |
8 |
10.11.21 |
16:00-17:30 |
ASL |
8 |
17.11.21 |
17:00-18:30 |
ASL |
8 |
24.11.21 |
17:00-18:30 |
PT |
8 |
01.12.21 |
17:00-18:30 |
ASL |
8 |
08.12.21 |
17:00-18:30 |
AP |
Biblioteka |
15.12.21 |
17:00-18:30 |
AP |
Biblioteka |
22.12.21 |
15:30-17:00 |
AP |
Biblioteka |