Strona główna > Technologia żywności i potraw
Wykłady odbywają się online (asynchronicznie)
Seminaria Gr. I
|
Data |
Godzina |
Wykładowca |
Sala |
|
20.10.21 |
15:15-16:45 |
ASL |
8 |
|
27.10.21 |
15:15-16:45 |
ASL |
8 |
|
03.11.21 |
15:15-16:45 |
ASL |
8 |
|
10.11.21 |
14:15-15:45 |
ASL |
8 |
|
17.11.21 |
15:15-16:45 |
ASL |
8 |
|
24.11.21 |
15:15-16:45 |
PT |
8 |
|
01.12.21 |
15:15-16:45 |
ASL |
8 |
|
08.12.21 |
15:15-16:45 |
AP |
Biblioteka |
|
15.12.21 |
15:15-16:45 |
AP |
Biblioteka |
|
22.12.21 |
13:45-15:15 |
AP |
Biblioteka |
Seminaria Gr. II
|
Data |
Godzina |
Wykładowca |
Sala |
|
20.10.21 |
17:00-18:30 |
ASL |
8 |
|
27.10.21 |
17:00-18:30 |
ASL |
8 |
|
03.11.21 |
17:00-18:30 |
ASL |
8 |
|
10.11.21 |
16:00-17:30 |
ASL |
8 |
|
17.11.21 |
17:00-18:30 |
ASL |
8 |
|
24.11.21 |
17:00-18:30 |
PT |
8 |
|
01.12.21 |
17:00-18:30 |
ASL |
8 |
|
08.12.21 |
17:00-18:30 |
AP |
Biblioteka |
|
15.12.21 |
17:00-18:30 |
AP |
Biblioteka |
|
22.12.21 |
15:30-17:00 |
AP |
Biblioteka |