Technologia żywności i potraw

Wykłady odbywają się online (asynchronicznie)

Seminaria Gr. I

Data

Godzina

Wykładowca

Sala

20.10.21

15:15-16:45

ASL

8

27.10.21

15:15-16:45

ASL

8

03.11.21

15:15-16:45

ASL

8

10.11.21

14:15-15:45

ASL

8

17.11.21

15:15-16:45

ASL

8

24.11.21

15:15-16:45

PT

8

01.12.21

15:15-16:45

ASL

8

08.12.21

15:15-16:45

AP

Biblioteka

15.12.21

15:15-16:45

AP

Biblioteka

22.12.21

13:45-15:15

AP

Biblioteka

 

Seminaria Gr. II

Data

Godzina

Wykładowca

Sala

20.10.21

17:00-18:30

ASL

8

27.10.21

17:00-18:30

ASL

8

03.11.21

17:00-18:30

ASL

8

10.11.21

16:00-17:30

ASL

8

17.11.21

17:00-18:30

ASL

8

24.11.21

17:00-18:30

PT

8

01.12.21

17:00-18:30

ASL

8

08.12.21

17:00-18:30

AP

Biblioteka

15.12.21

17:00-18:30

AP

Biblioteka

22.12.21

15:30-17:00

AP

Biblioteka

 

Wielkość fontu
Kontrast