Strona główna > Podstawy żywienia człowieka, kierunek: Dietetyka, I rok I stopień
DATA |
GODZINA |
PROWADZĄCY |
SALA |
25.02.2022 |
15:00-16:30 |
dr Jadwiga Helbin |
Biblioteka |
04.03.2022 |
13:45-15:15 |
dr Jadwiga Helbin |
|
11.03.2022 |
15:00-16:30 |
dr A. Skop-Lewandowska |
|
18.03.2022 |
15:00-16:30 |
mgr M. Maraj |
DATA |
GODZINA |
PROWADZĄCY |
SALA |
25.02.2022 |
16:30-17:00 |
dr Jadwiga Helbin |
Biblioteka |
04.03.2022 |
15:15-16:45 |
dr Jadwiga Helbin |
|
11.03.2022 |
16:30-17:00 |
dr A. Skop-Lewandowska |
|
18.03.2022 |
16:30-17:00 |
mgr M. Maraj |
DATA |
GODZINA |
PROWADZĄCY |
SALA |
25.03.2022 |
15:00-18:00 |
dr Jadwiga Helbin
|
Zespół os. Złotej Jesieni 16 |
14.04.2022 |
14:15-17:15 |
dr Jadwiga Helbin
|
|
28.04.2022 |
14:15-17:15 |
dr A. Skop-Lewandowska
|
DATA |
GODZINA |
PROWADZĄCY |
SALA |
10.03.2022 |
14:15-17:15 |
dr Jadwiga Helbin
|
Zespół os. Złotej Jesieni 16 |
21.04.2022 |
14:15-17:15 |
dr Jadwiga Helbin
|
|
19.05.2022 |
16:00-19:00 |
dr A. Skop-Lewandowska
|
DATA |
GODZINA |
PROWADZĄCY |
SALA |
24.03.2022 |
14:15-17:15 |
dr Jadwiga Helbin
|
Zespół os. Złotej Jesieni 16 |
11.05.2022 |
16:45-19:45 |
dr Jadwiga Helbin
|
|
12.05.2022 |
16:00-19:00 |
dr A. Skop-Lewandowska
|